CECILE THIJSSEN:  CULINAIR AUTEUR
BEWERKINGEN, VERTALINGEN EN SAMENGESTELDE BOEKEN

 

  home

boektitels

bewerkt
vertaald
samengesteld

alle boeken

nog te koop

contact

 

 

MEER WETEN


cecilethijssen@
planet.nl


Op de foto alle bewerkingen en vertalingen van Cecile Thijssen. Hieronder een selectie:

- Koken voor beginners. Nederlandse bewerking. Amsterdam boek 1977
- Lekkernijen uit dertig landen. Nederlandse bewerking. Amsterdam Boek 1977
- Het grote Spectrum kookboek. Vertaald uit het Duits. Het Spectrum 1980
- De praktische Franse keuken. Vertaald uit het Frans. Publiboek 1980
- Lekker koken voor jezelf. Vertaald uit het Duits Zomer en Keuning BV 1986
-Koken en genieten met Old Amsterdam. Vertaald uit het Duits en bewerkt. 2003
- ... meer

 

Door Cecile samengestelde boeken:

De beste recepten uit Koken met plezier. Zomer en Keuning BV 1988

- 1000 recepten. De 1000 beste recepten uit Libelle. Spaarnestad B.V. 1979

 

 

 

... Meer